Dan Hill, expertul din spatele succesului serialului TV “Lie to Me”, vine pentru prima dată în România în cadrul Conferinței Great People Inside

danhill

Dan Hill, expertul recunoscut la nivel internațional în identificarea emoțiilor prin instrumentul de citire a microexpresiilor faciale făcut cunoscut prin bestseller-ul Blink și serialul  TV “Lie to Me” va fi unul dintre Key Note Speakerii Conferinței Great People Inside „The New World of Work” ce va avea loc în perioada 12-13 octombrie la Hotel Kronwell Brașov.

Cea de-a XIII-a ediție a conferinței anuale Great People Inside aduce 10 keynote speakeri de talie internațională din Statele Unite ale Americii, Israel, Irlanda, Cehia, Ungaria, Danemarca, Vietnam și Canada, dar și nume cunoscute din domeniul HR cu un background puternic în mediul de business românesc.

Munca lui Dan Hill se extinde de la aplicații pentru studiul pieței până în domeniul legislativ, al finanțelor comportamentale și al sporturilor profesioniste, dar și pentru analiza executivilor, politicienilor și altor persoane publice, ca și biograf al expresiilor faciale pentru persoane celebre.

În plus față de patentarea a peste 10 invenții legate de expresiile faciale,  instrumentul pe care Dan l-a adus în studiul pieței, a pus bazele în acest domeniu.

Dan este autorul a 5 cărți: Body of Truth: Leveraging What Consumers Can’t or Won’t Say (Wiley & Sons 2003), Face Time: How the 2008 Presidential Race Reveals the Importance of Being On-Emotion in Politics, Business and Life (Adams 2008), About Face: The Secrets of Emotionally Effective Advertising (Kogan Page 2010), and On-Emotion: Salvaging Market Research (Adams 2013) și Emotionomics: Cum să câştigi inimile şi minţile oamenilor (Kogan Page 2008), despre care Philip Kotler a spus că “este o revelație”. 

Dan a fost invitat la emisiuni difuzate pe posturi celebre, precum: CNN, PBS, Fox, MSNBC, CNBC, Bloomberg TV, ESPN, Tennis Channel, „The Today Show“ al NBC și în „Good Morning America”  de pe postul ABC.”  Aparițiile radio  includ BBC și „Marketplace” de la NPR.

Pe lângă  apariția de pe coperta renumitului New York Times, Dan Hill a apărut de multe ori și în publicații celebre , printre care se numără: The Wall Street Journal, USA Today, Fast Company, Politico, Advertising  Age , Kiplinger’s, Allure, Entrepreneur, LA TimesBloomberg, Forbes China și Reuters.  Dan este un speaker de succes care și-a prezentat ideile  în fața audiențelor din peste 20 de țări.

În cadrul evenimentului din Brașov, Dan Hill va susține o prezentare cu tema: Filmul  “Minority Report” -Realitatea recrutării de mâine.

face

Calitățile cele mai de dorit (sau  de evitat) la candidații pentru un anumit post nu pot fi detectate doar pe baza cuvintelor. Progresul neuro-științei a demonstrat că  emoțiile, caracterul și motivația sunt factori care se întrepătrund și se influențează reciproc. În cadrul evenimentului puteți descoperi modalitatea prin care instrumentul științific de decodare a expresiilor faciale este  proiectat pentru a oferi, pe baza unor interviuri filmate ale candidaților, o multitudine de opțiuni mult mai ieftine, prin care pot fi identificați cei care vor deveni angajații cei mai implicați, loiali și cu cele mai ridicate competențe interpersonale, atât de importante în lumea emergentă a muncii.

 

Pentru înscrieri și detalii despre eveniment  accesați pagina:
http://profilesinternational.ro/conferinta2016/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *