Patriahul Daniel se trezește MIRACULOS: a transmis un mesaj de “compasiune și solidaritate cu poporul francez”.

“Cu multă durere și întristare în suflet, ne rugăm pentru victimele cumplitelor atentate teroriste de la Paris din seara zilei de 13 noiembrie 2015. Preamilostivul Dumnezeu să odihnească în pacea și iubirea Sa sufletele celor decedați, să consoleze familiile îndoliate și să dăruiască sănătate celor răniți!
Totodată, în numele Patriarhiei Române, exprimăm profunde sentimente de compasiune și solidaritate cu poporul francez greu încercat”, se precizează în mesajul patriarhului Daniel, transmis de Biroul de presă al Patriarhiei Române.

cearcaf 2

Deși mesajul și gestul Patriarhului sunt potrivite și firești, acesta este înca sub umbra criticilor cetățenilor români pentru indiferența și mesajele total nepotrivite în cazul accidentului de la COLECTIV.

“TREZIREA” miraculoasa a lui Daniel, este ignorată atât de presă cât și de societate, doliul internațional declanșat în ultimele ore fiind absolut dramatic.

Preşedintele Francois Hollande a decretat trei zile de doliu naţional în Franţa, în urma atentatelor comise la Paris, soldate cu aproape 130 de morţi, informează ziarul Le Figaro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *