Proiectul Dacia Duster Army are șanse să devină realitate.

duster1

Sorin Encuțescu, secretar de stat, responsabil pentru industria de apărare a avut o întâlnire cu Nicolas Maure, Președinte Director General al Automobile Dacia S.A.

În cadrul evenimentului, cei doi au discutat despre relațiile de colaborare dintre Ministerul Economiei, Comerțului și Turismului și Automobile Dacia, dar au fost prezentate și o serie de elemente de interest în ceea ce privește cooperarea în domeniul industriei de apărare.

Cea mai importantă parte constă în proiectul Dacia Duster Army care ar putea trece la un nou nivel.

„Întâlnirea a prilejuit o scurtă prezentare a caracteristicilor tehnice ale vehiculului Dacia Duster Army. Au fost evidențiate performanțele acestuia în condițiile utilizării sale cu diverse echipări și pentru mai multe tipuri de misiuni”, se arată în comunicatul emis de Ministerul Economiei, Comerțului și Turismului.

În plus, cele două părți și-au expirmat dorința și deschiderea pentru a dezvolta proiectul Dacia Duster Army, urmând să realizeze un model adecvat cerințelor operationale ale potențialilor beneficiari din Sistemul Național de Securitate și Industria de apărare.

duster2

Sursă: Agerpres

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *