SURSE: Patriarhul Daniel a hotărât să se RETRAGĂ. “Demisia”, boala misterioasă, face o nouă “victimă”

cearcaf

Preafericitul Daniel Ciobotea, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, a decis, spun surse din anturajul Mitropoliei Moldovei, să facă un pas înapoi.

“Boala” sa gravă, principalul motiv pentru care, aflăm din aceleași surse, a și cerut și primit antemergător de la Poliție, a grăbit luarea acestei decizii.

Aceleași surse spun că Preafericitul a avut o lungă discuție de taină cu IPS Teofan, Mitropolitul Moldovei, succesorul de drept la scaunul Patriarhal.

Imediat după aceast întrevedere de taină Preafericitul a anunțat un răgaz de rugăciune de 3 luni de zile.

Actualul Patriarh a fost acuzat de diverse grupuri de creştini că este colaborator al Securităţii şi membru al Masoneriei.

“Nu vrem Patriarh fost angajat al catolicilor, propus de masoni şi cu inclinaţii de dictator” aşa cum este, din nefericire, IPS Daniel Ciobotea, fost angajat – 10 ani – al catolicilor şi protestanţilor in Elveţia, la Bossey, propus Patriarh – in mod oficial – de Masonerie prin vocea d-lui Frunzăverde, în conflict permanent cu sfintele mănăstiri ortodoxe din Moldova, spune multe despre cel ce conduce, încă Biserica Ortodoxă”, spun aceleasi surse.

Fapte relatate de mass-media în ultimul timp şi incidentele recente au făcut ca …boala Patriarhului să se agraveze şi acesta să îşi dorească să se retragă.

sursă: comisarul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *