Traian Băsescu s-a înscris în PMP: “Singura soluţie pe care o am este să revin în viaţa politică!”

1

Conducerea Partidului Mișcarea Populară s-a reunit, sâmbătă, la Sinaia, în cadrul Comitetului Executiv Național. La ședință a participat și fostul președinte Traian Băsescu. Conducerea partidului a decis organizarea unui Congres pentru data de 24 octombrie.

Fostul șef al statului a specificat că acest congres trebuie să fie ”o relansare” a partidului. De asemenea, Partidul Mișcarea Populară va dispărea și va rămâne doar Mișcarea Populară.

Traian Băsescu, a subliniat în primul său discurs după ce s-a înscris în PMP: “Cred că Uniunea Europeană este într-un moment de cumpănă”

“Sincer nu am crezut că după ce îmi termin mandatul de preşedinte al României, mă voi mai înscrie în vreun partid. Viaţa însă mă obligă să o fac şi am câteva motive pentru acest lucru. Primul şi cel mai important motiv al revenirii mele în viaţa politică este legat de ceea ce se întâmplă începând cu data de 22 decembrie 2014. O campanie furibundă de denigrare a celor două mandate pe care le-am avut la Cotroceni, de negare a transformărilor prin care a trecut ţara în ultimii zece ani, transformări care au consolidat statul de drept, şi, de asemenea, efortul uriaş pe care îl depun trusturi mass media şi, spre surprinderea mea, instituţii ale statului pe care le-am consolidat în timpul mandatului pentru discreditarea mea. De aceea singura soluţie pe care o am este să revin în viaţa politică, să îmi apăr cele două mandate şi să mă apăr şi pe mine în faţa acestui val de denigrare.”, a declarat Traian Băsescu, la conferinţa susţinută după semnarea adeziunii la PMP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *