Revoltător: Compania românească ATLASSIB, implicată în transportul imigranților

Imigrația a devenit o afacere și pentru companiile de transport românești?

Cunoscuta companie de transport-persoane ATLASSIB,  deținută de controversatul om de afaceri Ilie Carabulea, are contracte cu statul italian pentru transportul imigranților pe teritoriul Italiei și cine știe, poate în viitor și spre România, potrivit unor postări pe internet ale unor organizații italiene.

aa

Un videoclip postat pe internet de catre utilizatori facebook, arată  cum un autocar Atlassib de pe ruta Trapani (Sicilia) – Focșani este folosit pentru transportul imigraților din sudul în nordul Italiei.

1

Numeroși clienții ai companiei, precum și diverse organizații, au asaltat  site-ul de socializare cu întrebări și acuze la adresa companiei: Câți bani încasează firma Atlassib pentru astfel de transporturi? Clienții români știu că autocarele cu care călătoresc sunt folosite și în alte scopuri? Există pericole igienico-sanitare dat fiind faptul ca autoritățile italiene au raportat nenumărate cazuri de scabie în rândul imigranților? Rușine! Așteptăm lămuriri! 

În plină criză politică europeană, implicarea unei companii românești sau a cetațenilor români în acțiuni de transport al imigranțiilor în spațiu UE, și nu numai, este o adevarată detonare a unui scandal politic împotriva României cu repercursiuni sociale și economice grave pentru cetățeni.

Germania, principalul stat vinovat, și declanșator moral al crizei imigranților în Europa, bate în retragere în timp ce susținerea politică cancelarului Merkel devine aproape istorie. În acest context, cu usurintă se caută și se va gasi un țap de sacrificat, România fiind un candidat ideal, ușor de așezat pe altarul de sacrificiu politic al UE, alături de Bulgaria.

sursă: facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *