INCREDIBIL! Iată cum scrie un doctor în Științe Agronomice şi profesor universitar: “Si totuşi nu este simplu sa ajungi an rândurile Academiei Romane! Sper ca tot restul Vieţi sa aduc maximul de expertiza!”

Cristiana Sîrbu,  fost consilier prezidențial în mandatele lui Ion Iliescu și Emil Constantinescu, care își arogă titlurile de profesor universitar în cadrul Universității de Știinte Agronomice și Medicină Veterinară din București și cel  de doctor în Știinte Agronomice, este o concurentă serioasă la titlul de „agramat” surclasând succesurile d-rei europarlamentar EBA ( Elena Basescu), ale fostului ministru MAria Gripidi, Lenuței Udrea,  MarEan Vanghelie și a multor altora .

Postările pe Facebook ale ilustrei au risipit orice dubiu: este o concurentă redutabilă pentru orice concurs de  MISS, pozează din unghiurile potrivite și scrie pe cât se poate de agramat având în același timp aspirații înalte.  Drept susținere a perseverenței are o activitate prosperă: publică des pe contul său de Facebook fel și fel de lucruri într-o limba româna greu digerabilă.

3

Doamna prof. univ. dr. Cristiana Sîrbu dezvăluie cu generozitate şi ce se află în mintea dumneaiei. „WORLD ENVIRONMEN (sic!) DAY 5-06-2015 ” THEME this Year îs: SEVEN BILLION DREAMMS (sic!) ONE PLANET ! CONSUME With CARE !”, a transmis ea fanilor.

11

Altădată, doamna prof. univ. dr Cristiana Sîrbu încearcă să scrie numele facultăţii la care predă sau chiar numele propriu de familie: „Anul 4 al Facultăţi (sic!) de Management ,Inginerie Economica -Universitatea da (sic!) Agricultura şi Medicina Veterinara Bucuresti ! Prof Univ Dr Cristiana Sarbu (sic!)”.

222

„ÎNĂLŢAREA ! O si plină de Însemnătate ptr Antreaga Omenire ! 2015 a adus an aceiaşi zi şi SF Constantin şi Elena ! LA MULTI Ani ! Tuturor celor ce poarta Numele Sfinte ! Va ambratisez cu drag ! Prof Dr Cristiana Sarbu”, urează doamna care-şi poartă titlurile în orice semnătură.

2

A consiliat doi preşedinţi și deoarece Facebook-ul nu este singurul canal de comunicare online al Cristianei Sîrbu, profesorul universitar ne împărtăşeşte realizările în carieră şi pe blogul personal. „Am absolvit Facultatea de Horticultură din cadrul Universităţii de Agronomie din Craiova în anul 1988, Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Ecologice Bucureşti  obţinând diploma de Doctor în Ştiinţe Agricole. Am absolvit cursurile de master în Dreptul Informaţiei şi Securităţii Privare din cadrul Facultăţii de Drept – Universitatea Ecologică Bucureşti în anul 2006 şi sunt Doctor în Ştiinţe începând cu anii 1996 -1999 în cadrul Universităţii Ştiinţe  Agronomice şi Medicină Veterinară Bucureşti”.

Cristiana Sîrbu mai menţionează că a fost consilier al fostului preşedinte Emil Constantinescu, „în acestă perioadă îndeplinind şi funcţia de director în cadrul Fundaţiei Române pentru Democraţie”. De asemenea, „am îndeplinit funcţia de consilier al domnului Preşedinte Ion Iliescu în perioada 1990 – 1996 şi 2000 – 2004”. Profesorul universitar menţionează că în prezent este „preşedinte executiv al Fundaţiei <> ce îl care ca preşedinte si fondator pe domnul Ion Iliescu. Sunt Senior Associate în cadrul S.C. Mondopack Trading S.R.L., cea mai prestigioasă fabrică pentru echipamente de ambalat destinate ambalării produselor alimentare şi nealimentare din România. Pe lângă cele enumerate, sunt profesor universitar în cadrul Facultăţii de Management, Inginerie Economică în Agricultură şi Dezvoltare Rurală – Filiala Slatina din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară”.

Untitled

“Si totusi nu este simplu sa ajungi an randurile Academiei Romane! Sper ca tot restul Vieti sa aduc maximul de expertiza!”;  

CÂT DE MULT TE ÎNȘELI, FATĂ!.

Vă este foarte ușor vouă zânelor.

Îți urăm SUCCESURI, și ție! 

sursă: adevarul

sursă foto: facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *