Moise Guran și Biziday debutează luni, 14 septembrie, de la 22:00, la Digi24

Toate cifrele, toate deciziile despre care ştii că sunt esenţiale, dar care par de neînţeles, capătă sens. Din 14 septembrie, de la ora 22.00, Moise Guran traduce economia la Digi24. Va fi “Biziday” de luni până joi. Şi tot Moise Guran redeschide “Clubul celor care muncesc în România”, un program care îţi arată cum bunăstarea din jurul tău e fix în mâinile tale.

guran

„Biziday este o emisiune pentru cei 500.000 de romani interesaţi de economie, dar și pentru restul de 18 milioane și jumătate. Țara se schimbă lent, dar se schimbă. Dacă aș vrea să fac audiență cu orice preţ, ar trebui să le spun românilor ceea ce doresc să audă, să le confirm simpatiile sau antipatiile. Dar astfel nu aş ajuta pe nimeni să evolueze.

Prefer să le spun românilor ceea ce poate nu vor să audă, să le pun probleme, să-i forțez să gândească fiecare cu capul lui. Spiritul critic și dialogul civilizat sunt instrumentele pentru evoluție, chiar dacă, la un moment dat, ca telespectator, ai prefera să te uiți la circ sau să vezi cum e înjurat la televizor un personaj care ție nu-ți place”, spune Moise Guran.

sursă: digi24

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *