Terorismul şi extremismul, în mod indirect reprezintă un al treilea război mondial

Terorismul şi extremismul, în special în cazul ISIS, se traduc în mod indirect într-un al treilea război mondial, a declarat, joi, la Bucureşti, ministrul Afacerilor Externe al Iordaniei, Nasser Judeh, citându-l pe regele Abdullah al II-lea.

isis

”Majestatea Sa regele Abdullah a II-lea a vorbit despre problema terorismului şi a extremismului şi în special depre ISIS ca despre un al treilea război mondial. Dacă luăm în considerare detaliile, este într-adevăr vorba despre un al treilea război mondial, însă condus prin alte mijloace. Sunt foarte mulţi oameni din alte ţări recrutaţi de această grupare”, a declarat ministrul Afacerilor Externe al Iordaniei, Nasser Judeh, joi, la Reuniunea Anuală a Diplomaţiei Române, care se desfăşoară în aceste zile la Bucureşti.

”Să încercăm să rezolvăm unele dintre problemele religioase, economice, sociale şi politice pe care le avem, pentru eliminarea cauzei extremismului terorist”, a continuat ministrul iordanian, făcând referire la absenţa soluţiilor politice care împing oamenii să adere la grupări teroriste.

sursă: mediafax

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *