Jeremy Clarkson părăsește echipa TopGear. Unde ar putea ajunge

Jeremy Clarkson confirmă intenția sa de a părăsi echipa TopGear.

Această decizie pare a fi luată ca urmare a faptului că Jeremy, unul dintre cei trei prezentatori ai emisiunii Top Gear, a fost suspendat din funcţie după ce l-ar fi lovit în faţă pe unul dintre producători. Acum, Clarkson revine cu declaraţii care nu par foarte îmbucurătoare pentru fanii emisiunii.

crama-ratesti-logo

În materialul său de opinie din ziarul The Sun de ieri, Jeremy Clarkson – vedeta suspendată a emisiunii auto Top Gear – a pus un pic de jar pe focul controversei care planează asupra sa şi care a pus pe pauză difuzarea showului urmărit de zeci de milioane de telespectatori din lumea întreagă în fiecare săptămână.

Prezentatorul a ţinut să le mulţumească celor peste 800.000 de semnatari ai petiţiei care cere BBC-ului să îl repună în funcţie cât mai repede, însă nu a comentat direct evenimentul. În schimb, a vorbit despre dinozauri: „toţi dinozaurii au murit şi acum, mulţi ani mai târziu, nimeni nu le duce dorul”, a spus Clarkson în The Sun. „Aceste creaturi impozante nu mai au loc într-o lume care a trecut mai departe. Poţi să începi câte campanii vrei şi să ceri susţinerea politicienilor din toate părţile, dar trebuie să vină ziua în care îţi iei rămas bun de la aceşti monştri mari şi să mergi mai departe”, a continuat el.

Declaraţia englezului vine în contextul în care contractul său pentru Top Gear urmează să expire la sfârşitul lunii martie, odată cu cele ale lui Richard Hammond şi James May, ceilalţi doi prezentatori ai emisiunii.

De la începerea scandalului şi până în prezent, în Marea Britanie au apărut, inevitabil, discuţii despre un posibil înlocuitor al lui Clarkson. De altfel, ediţia online a ziarului The Telegraph a făcut şi un sondaj cu mai multe nume din lumea televiziunii britanice, iar peste 80% din cei aproape 31.000 de votanţi au ales opţiunea „aduceţi-l înapoi pe Clarkson!”.

Difuzarea emisiunii Top Gear a fost suspendată după ce Jeremy Clarkson l-ar fi lovit cu pumnul în faţă pe unul dintre producători – Oisin Tymon. O anchetă internă a fost începută de BBC, dar nu se ştie cât va dura până se va da un verdict.

Conform The Telegraph, cei trei prezentatori mai au programate patru apariţii publice în Norvegia în cadrul showului Top Gear Live, dar încă nu se ştie dacă spectacolele, programate pentru 27 şi 28 martie, vor fi puse în scenă. O decizie în acest sens va fi luată la începutul săptămânii viitoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *