“Produsul romanesc al saptamanii”: Cascaval Rucar “SOLOMONESCU”

Saptamana 2-8 februarie este dedicata Cascavalului Rucar -“SOLOMONESCU”

rucar

Cascavalul Rucar ocupa primul loc in alegerile clientilor revanzatori in ROMANIA.

Lacto Solomonescu  s-a infiintat in anul 1992, desfasurandu-si activitatea pe o suprafata de 40 mp cu un nr. de 4 angajati, prelucrand zilnic 500 litri lapte, continuand o traditie in familie de doua generatii.

De atunci, an de an, investitiile au fost prioritatea companiei botosene, efortul de dezvoltare fiind semnificativ.
Acum suntem altii. Detinem cele mai inalte tehnologii – complet automatizate” – declara Carmen Solomonescu managerul  celei mai importante asociaţii din industria laptelui din România.

Spatiile de productie ocupa o suprafata de 4.000 mp iar intreaga activitate a firmei se desfasoara pe mai bine de 50.000mp avand  un numar mediu de 200 angajati iar capacitatea zilnica de productie este de 150.000 litri lapte.

solomonescu 1

Toate produsele  sub brandul Solomonescu  detin o cota importanta din cota nationala de piata.

Din anul 2007 s-a extins distributia si in afara tarii.

Cascavalul Rucar ocupa primul loc in alegerile clientilor revanzatori in ROMANIA.

solomonescu 1

Lacto Solomonescu  este o companie 100% romaneasca care produce produse 100% naturale, fara conservanti, fara aditivi, 100% din lapte, fara adaos de grasimi vegetale, in standardele de un sistem de management de calitate: SR EN ISO 9001:20008, SR

Urmariti si sprijiniti campania “Produsul romanesc al saptamanii”, si sprijiniti producatorii locali cumparand produse fabricate in Romania.

Asteptam mesajele voastre aici:  contact- JURNALUL DE MAINE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *