“Produsul romanesc al saptamanii”: SERVETELE MOTOTOL

Saptamana 26-31 ianuarie este dedicata  Servetelelor  MOTOTOL

mototol

Mototol e o marca romaneasca de produse din hartie pentru uz casnic de fiecare zi.

În 12 ani, Rom Paper a devenit unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața locală de produse de hârtie. Ideea înființării companiei Rom Paper a prins contur în 2002, pe când Nicoleta și Claudiu Puchin erau profesori universitari. Pentru că își doreau o afacere proprie, cu 10.000 de dolari împrumutați de la rude și prieteni și cu un plan clar, au pornit pe drumul antreprenoriatului. Și au făcut acest lucru în clipa în care producția de șervețele trecea la categoria „de nișă“.

În acest fel a apărut Rom Paper, unul dintre cei mai importanți producători de șervețele din România. Fabrica s-a dezvoltat la câțiva kilometri de Brașov, în localitatea Cristian.

În cei 12 ani de prezență în această piață, s-ar putea spune despre familia Puchin că a trecut prin multe etape, unele caracterizate prin refuzuri din partea unor „potențiali finanțatori“, altele „încununate de succes“.

mototol 2

În luna august a anului trecut, compania Rom Paper a lansat gama Mototol, care va include produse de Zi cu Zi (şerveţele la cutie, şerveţele de masă, hârtie igienică, role de bucătărie şi role profesionale), Premium (şerveţele la cutie, şerveţele de masă) şi Decorative (şerveţele de masă, şerveţele pentru ocazii, şerveţele evantai), toate realizate cu o hârtie într-unul, două sau trei straturi.

Sunt produse realizate dintr-o hârtie care nu e nici foarte aspră, dar nici foarte moale şi are o bună capacitate de absorbţie.

„Produsele pe care le-am inclus în gama Mototol sunt destinate tuturor categoriilor de consumatori. Sunt produse de calitate, fabricate cu utilaje performante. Mototol este un brand 100% românesc, cu care ne dorim să cucerim preferinţa consumatorilor în materie de produse de hârtie pentru uz casnic, graţie calităţii hârtiei folosite în fabricarea sa“, declară Claudiu Puchin, manager Rom Paper.

Urmariti si sprijiniti campania “Produsul romanesc al saptamanii”, si sprijiniti producatorii locali cumparand produse fabricate in Romania.

Asteptam mesajele voastre aici:  contact- JURNALUL DE MAINE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *