Raport al Comisiei Europene: Imigrantii tin Europa in viata!

Potrivit cifrelor raportului Comisiei Europene,  Germania si UK si-au revenit prin munca imigrantilor.

1

Potrivit statisticilor pentru anul 2014 , sub 5% din imigrantii est-europeni au cerut ajutor social in Germania, Franta, Olanda, Finlanda, Suedia. Majoritatea imigrantilor traiesc in familii unde cel putin un membru munceste.

Aceleasi rapoarte citate de publicatia SPIEGEL arata ca 80% din imigrantii romani din Germania muncesc. Doar cetatenii germani ii depasesc. Romanii sunt pe locul doi la munca, dupa germani!Procentul cel mai mare de ajutati social din Germania este la detinut de cetaten francezi si britanici, insa nu se arata nationalitate acestora!

Sursele subliniaza faptul ca acestia ar fi cetateni de origina rroma. Este pentru prima oara cand un raport al Comisiei Europene se refera la cersetori ca tigani si nu ca romani.

Un articol al DW atrage atentia asupra pericolului oraselor germane unde nu se duc imigrantii, acesteafiind grav afectate  din cauza lipsei de forta de munca ieftina:

In acelasi timp si in Marea Britanie aplicantii pentru joburile “de jos” nu sint de interes pentru “bastinasi”. Din 70 de aplicanti pentru un job intr-un magazin, doar 5 au fost britanici si doar 2 au venit la interviu.

Intr-un interviu acordat publicatiei  DAILYMAIL patronul unui magazin de delicatese din UK,  povesteste cum  in 2014 a incercat sa angajeze 10 oameni (intr-o zona cu somaj foarte mare!). Spre surprinderea sa: cetatenii britanici “autentici” nici nu s-au deranjat sa vina la interviu, asa ca a fost obligat sa angajeze tot imigranti. Zoran rade: politicienii vor sa dea imigrantii afara din UK? Pai vi se opreste tara!

Zoran Pokusevski, in varsta de 42 de ani,  este cetatean britanic de nationalitate sarb, doctor (PhD) in inginerie chimica. El a venit in UK in 1990 iar in 2003 si-a deschis propriul magazin de delicatese.

Imigratia e binecuvantare economica, dar in acelasi timp un blestem pentru tarile de origine

Tarile din care cetatenii pleaca pe rupte, ajung repede in incapacitate de plata a pensiilor si salariilor, crestere exploziva a datoriei publice, prabusirea pietei imobiliare, scumpirea alimentelor si in final, faliment de stat. Pentru ca economia e tinuta in viata de doua forte: Companiile si forta de munca ieftina.

Cele doua sunt legate una de alta. Oricare din ele, daca iti vine in tara, trebuie sa zici saru’ mana si sa-i pupi talpile.

Cea mai buna perioada economica din istoria SUA a fost sfarsitul secolului 19 si inceputul secolului 20, cand imigrantii europeni saraci veneau in valuri, cu vapoarele.Cea mai buna perioada economica din istoria Chinei este ACUM, cand firmele straine vin in valuri, sa-si mute fabricile in China.

Concluzia: Europa este si asa in rahat, din cauza socialismului si a securitatii sociale. Daca n-ar avea libertatea de miscare a fortei de munca, s-ar scufunda in acest rahat definitiv. Orice pretentie de concurenta cu China ar deveni ridicola.

Altfel zis: voi vreti doar bani pentru voi si doar munca pentru noi.

sursa: capitalismpepaine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *