“Produsul romanesc al saptamanii”: DROPSURILE CIPI

Saptamana 12-18 ianuarie este dedicata Dropsurilor CIPI

1

Saff iti aduce numai lucruri bune!

Compania este infiintata in 1994 si a inceput activitatea ca distribuitor local (jud Dolj). Ulterior si-a extins activitatea de distributie directa in Valcea,Teleorman, Gorj, Olt, Mehedinti, Arges, Teleorman si reprezentare la nivel national.

In anul 2004 a fost infiinata, in cadrul firmei SAFF TRADING, fabrica de caramele din Bragadiru si a inceput producerea de caramele. Urmare a cresterii cererii pentru produsele noastre, in anul 2005 a inceput un program ambitios ce a vizat atat cresterea si modernizarea capacitatii de productie, cat si diversificarea produselor si implementarea si acreditarea ISO 22000 / HACCP. Astfel, a crescut capacitatea iar sortimentatia s-a diversificat, ca si modalitatile de ambalare.

Atenti la cerintele consumatorilor, in 2008 am demarat investitia intr-o linie de fabricatie a bomboanelor (dropsurilor) iar in Ianuarie 2009 am pus in functiune cea mai moderna linie de fabricatie din Romania, de mare capacitate . Aceasta linie este automata si permite obtinerea dropsurilor mono- si bicolore, precum si a dropsurilor umplute.
Savoarea bomboanelor Cipi, varietatea bogata, precum si diversitatea modurilor de prezentare le fac o alegere delicioasa pentru consumatorii de toate varstele.

Calitatea produselor a fost recunoscuta si de clienti din Olanda, Germania, Ungaria, Macedonia, Kosovo, Israel, Cipru etc., exporturile urmand a atinge 20% din capacitatea fabricii. Caramelele si dropsurile Cipi sunt obtinute dupa retete traditionale, in care cele mai bune ingrediente se impletesc perfect pentru a le oferi o calitate de exceptie. Bomboanele fructate se revarsa intr-un curcubeu de culori si arome de fructe proaspete – capsuni, fructe de padure, portocale, lamaie si visine. Laptele praf natural si cea mai fina pudra de cacao imbogatesc gustul deosebit al caramelelor cu lapte si cacao iar extractul natural de menta da un gust proaspat si racoritor.

Compania este prezenta cu produsele sale in IKA (Metro, Selgros, Auchan, REAL, Billa,MegaImage etc) etc.

Untitled

Urmariti si sprijiniti campania “Produsul romanesc al saptamanii”, si sprijiniti producatorii locali cumparand produse fabricate in Romania.

Asteptam mesajele voastre aici:  contact- JURNALUL DE MAINE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *