Imagini incredibile intr-o fabrica Dacia din Rusia!

1

Imagini incredibile intr-o fabrica Dacia! Cum se rezolva problema usilor in 2014? Solutia vine cu ciocanul!

Fabrica se afla in Rusia iar muncitorul din imagine potriveste usile sa se inchida perfect.

Imaginile au generat sute de comentarii haioase la adresa acestuia, care foloseste in 2014 ciocanul pentru a rezolva problema usilor.

Daca interventia cu ciocanul poate fi considerata o etapa a “reglajului” pe banda de fabricatie, modul in care angajatul trage si loveste portierele pentru alinierea acestora denota o calitate a fabricatiei mai mult decat precara.

Uzina din Rusia avea, pana de curand, in plan lansarea pe piata a unui autoturism de 5000 de euro. Acelasi proiect a fost initial promovat pentru piata din Romania, la inceputul productiei Logan-ului, insa pe parcursul evolutiei productiei Dacia de catre  colosul francez Renault s-a renuntat la acest proiect.

Modelele Dacia sant produse atât sub marca Dacia (pentru piata romaneasca, Europa, Turcia, Africa si Magreb), cat si sub marca Renault (pentru pietele din Ucraina, Orientul Mijlociu — Iordania, Siria, Liban, Egipt — si unele tări din Africa).

Incepând cu 2011, uzina Dacia din Romania  produce Renault Duster și pentru zona Golfului Persic. Tot de atunci și alte uzine Renault din lume au  demarat producția acestui model: uzina Curitiba din Brazilia  produce Renault Duster pentru Brazilia, Argentina, Mexic și Chile, în timp de uzina Avtoframos din Moscova produce   pentru piața ruseasca.

Modelul Logan este produs atat in Romania cat si  in Rusia, Maroc, Columbia, Iran, India, iar din 2007 si in Brazilia.

citeste si: Frisoane pentru români: Renault deschide o nouă linie de fabricaţie la uzina Dacia din Maroc

sursa: sport.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *