E. Hurezeanu, despre Guvernul Ponta IV: „Este rezultatul cel mai suportabil pentru un PSD aflat în fierbere, dacă nu cumva în disoluție”

Jurnalistul Emil Hurezeanu a vorbit, în emisiunii „Jurnalul de Seară” difuzat de canalul Digi24, despre noul Cabinet al premierului Victor Ponta.

2

„Cred că este formula de compromis între interesele revizuite atât ale lui Ponta, cât și ale Partidului Social Democrat, după campania dezastruoasă a PSD (de la alegerile prezidențiale, n.r.). De asemenea, este rezultatul cel mai suportabil pentru un PSD în fierbere, dacă nu cumva în disoluție, cu mari probleme interne”, a apreciat Emil Hurezeanu.

PSD „deține o putere pusă în șah, nu atât de opoziție, nici măcar de Klaus Iohannis, cât de o stare de spirit a societății românești”, a adăugat jurnalistul.

„Asta nu înseamnă că o astfel de formulă – cu mai puțini miniștri și într-o stare de avarie – n-ar putea să funcționeze mai bine decât precedentul guvern. E foarte posibil, așa cum a spus Ponta însuși, ca sub presiunea contextului ostil, și Ponta, și guvernul pe care îl conduce să ia măsurile necesare sau mai multe măsuri bune decât până acum”, a mai spus Emil Hurezeanu.

sursa: digi24

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *