“Produsul romanesc al saptamanii” : Ceaiurile DACIA PLANT

Saptamana 15-22 decembrie este dedicata ceaiului DACIA PLANT

181087-GIAD181134-VLHE3

De 11 ani Dacia Plant imbina traditia farmaceutica si inovarea

1

Dacia Plant este un producator autohton de remedii naturale. De 11 ani realizeaza produse care au la baza cele mai bune materii prime si retete originale. Produsele Dacia Plant sunt unele dintre cele mai sigure si eficiente remedii naturiste de pe piata romaneasca.

Dacia Plant este un producator autohton de remedii naturale. De 11 ani realizeaza produse care au la baza cele mai bune materii prime si retete originale. Produsele Dacia Plant sunt unele dintre cele mai sigure si eficiente remedii naturiste de pe piata romaneasca.

Dacia Plant produce comprimate, tincturi, gemoderivate, ceaiuri, siropuri si pulberi. Toate produsele sunt 100% naturale, create dupa retete traditionale si originale pentru un efect terapeutic maxim. Comprimatele

Dacia Plant se remarca prin retetele folosite si prin cea mai mare concentratie de substanta activa per comprimat.

“DACIA PLANT proceseaza peste 200 de specii de plante medicinale. Aproximativ 80% dintre acestea provin din culturi si flora spontana, iar 20% sunt plante din import.
Plantele de leac procesate provin din doua surse: din flora spontana si din culturi de plante medicinale. Din pacate, desi flora spontana din Romania este foarte bogata, totusi oferta de plante medicinale uscate este mica. in plus, datorita unei exploatari nerationale, de-a lungul timpului s-a ajuns la saracirea bazinelor naturale la multe specii (obligeana, lemn dulce etc).
Deoarece in Romania nu exista un sistem organizat de achizitie (centre, puncte de achizitie etc), oferta interna de plante medicinale uscate nu acopera cererea producatorilor. O parte dintre plantele procesate provine din flora spontana si din culturile proprii. Le uscam cu infrastructura proprie si avem grija sa pastram nealterate proprietatile si calitatile acestora. Alta parte provine de la diverse depozite sau furnizori romani de plante. Speciile de plante care nu pot fi asigurate din oferta interna sunt importate.
O preocupare majora este realizarea de culturi proprii. Cultivam peste 30 de specii de plante medicinale si aromatice pe 4ha certificate ecologic. Astfel DACIA PLANT este singurul producator roman certificat de material de inmultire eco la plantele medicinale si aromatice.Plantele din compozitia tuturor produselor Dacia Plant sunt studiate din punct de vedere medical si sunt atent selectionate.
DACIA PLANT este membru fondator in “Organizatia Interprofesionala Nationala a Asociatiilor din Domeniul Plantelor Medicinale si Aromatice”.
De asemenea prezidam Asociatia Profesionala a Producatorilor de Materii Prime Vegetale la Plantele Medicinale si Aromatice din Romania.”

Urmariti si sprijiniti campania “Produsul romanesc al saptamanii”, si sprijiniti producatorii locali cumparand produse fabricate in Romania.

Asteptam mesajele voastre aici:  contact- JURNALUL DE MAINE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *