Cel mai penal judet al tarii.

Aici este KILOMETRUL ZERO al demnitarilor corupți din România. Politicienii de aici au cel mai mare “lipici” la anchetele procurorilor DNA

Un singur judeţ al României este cu totul special pentru procurorii DNA, din perspectiva politicienilor grei prinşi cu şpagă şi afaceri ilegale. Până acum, aici au fost prinşi mai mulţi politicieni corupţi decât în orice alt judeţ al României. Şeful judeţului, parlamentari, primari sau chiar prefectul au sfârşit ca infractori după ce s-au ocupat procurorii de afacerile lor.

Presedintele CJ Buzau, Cristinel Bigiu, a luat o spaga intr-o cutie de whisky si este arestat pentru luare de mita. Coruptia in judetul pe care l-a condus nu este insa ceva inedit. Arestarea presedin telui CJ Buzau, Cristinel-Marian Bigiu, acuzat de luare de mita, este cel mai recent caz de coruptie printre politicienii de top din judet. Statistica procurorilor DNA din ultima perioada arata ca politicienii din acest judet, indiferent de culoarea politica, au “lipici” la anchetele procurorilor anticoruptie.

Sursa:EVZ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *