Blue Air introduce o nouă cursă pentru românii din Italia

Blue AirUno

Compania aeriană low-cost Blue Air introduce o nouă rută de zbor, începând din data de 12 decembrie, potrivit unui comunicat emis de Blue Air.

Este vorba despre curse aeriene pe direcția Milano Linate – București care vor fi operate în fiecare zi, cu plecare de pe Aeroportul București – Otopeni, la orele 13:50 și aterizare la Milano Linate la orele 15:05 (ora Italiei).

În schimb, pentru zborurile Milano Linate – București, orarul de zbor este: 15:50 (decolare de la Milano), respectiv 19:05 (aterizare la București).

„Introducerea acestei curse este de mare importanță pentru românii din Italia, deoarece Peninsula este principala destinație de zbor a companiei noastre”, a declarat Adrian Duru, Product Manager Cim Air (reprezentantul italian al Blu Air).

Aeroportul Milano-Linate se află la doar șapte kilometri distanță față de centrul orașului Milano.

„Această rută este dedicată celor care călătoresc frecvent cu avionul din motive de serviciu, drept pentru care biletele noastre vor avea întotdeauna un preț rezonabil, dacă sunt achiziționate din timp”, a mai completat Adrian Duru.

Tarifele de zbor pornesc de la 62,90 euro (taxe incluse), iar rezervările pot fi făcute online, pe site-ul www.blueairweb.com, prin serviciul de call-center la 064 877 13 55 sau în cadrul agențiilor autorizate.

Compania Blue Air a fost înființată în decembrie 2004, fiind prima companie aeriană românească cu un capital integral privat.

Blue Air a dovedit, de-a lungul anilor, că este posibilă desfășurarea activităților pe același concept de smart flying.

sursa: actualitatea.it

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *