Scoli de elita din Scotia, Canada, SUA si Olanda participa pentru prima data la singurul targ de specialitate din Romania dedicat invatamantului secundar in strainatate

Pe 6 si 7 decembrie, la Hotel Athenee Palace Hilton din Bucuresti, va avea loc singurul targ de specialitate dedicat invatamantului secundar din strainatate. In cadrul evenimentului de anul acesta, vor fi prezente scoli de elita din Scotia, Canada, SUA si Olanda, aflate pentru prima data la Bucuresti, cu noi propuneri de programe educationale pentru copiii din Romania.

http://media.hotnews.ro/media_server1/image-2014-12-2-18723719-63-targul-world-education.jpg

Targul este organizat de IntegralEdu – consultantul numarul 1 pentru studii in strainatate, care in fiecare an diversifica oportunitatile de a studia in strainatate prin invitarea de noi participanti cu programe de studiu dintre cele mai atractive. Pentru intalnirile individuale cu familiile din Romania, vor participa in acest an specialisti in procesul de admitere din cadrul Scolii Strathallan din Scotia, Colegiului Brentwood din Canada si a unui grup de scoli americane din grupul MERITAS. Acestea ofera absolventilor diplome de tip American Baccalaureate si IB (International Baccalaureate). MERITAS este singura institutie academica din America membra a unui grup elvetian de invatamant de top, din care face parte si unul dintre colegiile cele mai prestigioase din lume – Collège Du Leman.

„Interesul crescut al studentilor romani pentru universitatile olandeze este motivul principal pentru care a fost invitat si un liceu de renume din Olanda”, au comunicat consultantii IntegralEdu. Astfel, familiile din Romania vor avea ocazia sa discute direct cu reprezentati ai International School Eerde si sa afle informatii detaliate cu privire la programele de studiu oferite si la beneficiile pe care le ofera Olanda, ca destinatie de studiu.

Inscrierea din timp la acest eveniment asigura oportunitatea unica de a avea intalniri individuale cu reprezentantii scolilor din strainatate, precum si consultatii gratuite, participarea la seminarii de planificare strategica a parcursului academic si profesional al copiilor.

Targul este potrivit pentru copiii cu varste cuprinse intre 10 si 17 ani care sunt in cautarea unui liceu in strainatate.

In cadrul targului, vizitatorii vor primi si noua editie a catalogului de Tabere in strainatate, cu cea mai mare varietate de oferte. Acesta ramane produsul preferat atat al parintilor cat si al copiilor pentru dezvoltarea competentelor lingvistice. Centrele de limbi straine participante vor oferi reduceri speciale de pana la 20% din pretul taberelor, valabile doar in cadrul evenimentului, cu scopul de a face si mai atractiv accesul la programele intensive de perfectionare a unei limbi straine.

De asemenea, peste 30 de reprezentanti ai scolilor de elita din strainatate vor realiza interviuri preliminare cu copiii romani, in vederea stabilirii gradului lor de pregatire  pentru studiul in cadrul sistemelor educationale occidentale.

Compania de consultanta IntegralEdu organizeaza acest eveniment in Romania inca din anul 2009. Astfel, sute de familii de romani au ales cel mai potrivit liceu pentru copiii lor. Datorita diplomelor obtinute la colegiile de elita din strainatate, multi dintre acesti copii au inceput deja sa studieze la cele mai prestigioase universitati din lume, precum cele din Russell Group, Oxford sau Cambridge.

Inregistrarea prealabila se face online la www.worldeducation.ro, unde sunt publicate si informatii suplimentare despre programul si participantii la targ.

Detalii se pot obtine prin telefon la 021.311.05.72 sau prin email la teodora@integraledu.ro

sursa: webpr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *