ANUNȚ DE JOB: Post TV angajează reporteri, prezentatori, editori și oameni de vânzări. Locuri disponibile pentru profesioniști, dar și pentru studenți

Angajări la un post de televiziune regional. Mai multe poziții sunt disponibile atât pentru profesioniști cu experiență în televiziune, dar și pentru studenți.

MDI anunt

Recent relansata, MDI doreste sa recruteze profesionisti din domeniul media pentru compltarea echipei si dezvoltarea in continuare a acestei televiziuni prin largirea retelei de distributie dar si prin imbunatatirea programelor existente si introducerea altora noi in grila de programe.

Ce oameni sunt căutați:

Profesionistii pe care doreste sa ii recruteze pentru aceasta zona de programe sunt: reporteri/prezentatori, documentaristi și editori.

Criteriile de recrutare vor fi urmatoarele:

Experienta in domeniul jurnalistic, viteza de reactie si capacitatea de a dezvolta materiale jurnalistice complete

Joburile din departamentul jurnalistica sunt full-time.

Tot pentru departamentul jurnalistic MDITV ofera posibilitatea studentilor si absolventilor de a face practica si de a se dezvolta in domeniu cu posibilitatea de angajare pe viitor a celor cu potential.

Producători cu experiență:

Pentru acoperirea celeilalte componente, respectiv cea de entertainment, MDI TV angajeaza producatori cu experienta atat pentru unele dintre productiile proprii deja aflate in girla cat si pentru productii de tip reality si entertainment care vor intra in grila incepand cu primavera anului 2015 .

Joburile de producator necesita o experienta anterioara de minimum 3 ani.

Coordonator tehnic:

Investitia in echipamente performate facuta cu ocazia relansarii MDITv duce la nevoia recrutarii unui coordinator tehnic ale carui atributii vor acoperi toate sub-departamentele tehnice ale MDI (regie, platou, grupuri de montaj, echipament de filmare si IT).

Jobul de coordinator tehnic poate fi unul part-time.

Oameni de vânzări:

MDI Tv angajeaza coordinator si agent de vanzare cu experienta.

Conditiile angajarii sunt: cunoasterea pietei locale si regionale, a programelor Tv nationale si regionale, aptitudini de comunicare, creativitate si permis de conducere

CV-urile se pot trimite la adresa office@mditv.ro

http://mditv.ro/wp-content/uploads/2014/05/logo-mdi-mai-2014.png

Despre MDI:

MDI Tv, prima televiziune regionala din regiunea 3Sud Muntenia, cu sediul in Targoviste, ofera telespectatorilor din cele 8 judete in care emite (Dambovita, judetele Dambovita, Giurgiu, Teleorman si Arges prin toate retelele de cablu iar in Prahova, Calarasi, Ilfov, Ialomita si Bucuresti prin retelele UPC si Akta ) progame de interes local si regional venind astfel in completarea ofertelor televiziunilor nationale.

MDI TV este o televiziune generalista care pune in primul rand accentul pe programe cu continut jurnalistic, de la stiri la emisiuni de dezbatere si investigatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *