JURNALUL DE MAINE lanseaza campania : “Produsul romanesc al saptamanii”

JURNALUL DE MAINE   lanseaza incepand cu 1 decembrie 2014  o campanie proprie de sprijinire si promovare  a producatorilor romani, locali sau nationali, idee pe care nu si-o revendica,  in schimb pe care  o promoveaza prin mijloace si canalele media  proprii.

“Produsul romanesc al saptamanii”

Saptamanal, ne dorim sa facem cunoscut un produs romanesc, sau produsul unei companii romanesti, in gest de solidarititate pentru cei ce, cu eforturi, ofera un loc de munca cetatenilor acestei tari

“Te uiţi pe etichetă şi  dacă îţi place, dacă crezi că este de calitate, dacă crezi că preţul e corect şi mai ales dacă vezi că este Fabricat în România, alegi spre a cumpăra.  Însă, fără să realizezi, gestul tău din acel moment are puterea să antreneze o reacţie în lanţ de neoprit.

Comerciantul comandă din nou şi în surplus la producător, indiferent că acesta este un meşter popular, un antreprenor din oraşul tău sau o companie multinaţională care a ales România că să investească.

Fabricantul produce mai mult şi ajunge să contracteze în excedent de la un număr mai mare de furnizori.  Toţi vor avea nevoie de mijloace de transport pentru a duce ceea ce se manufacturează.

Vor apărea noi producători, noi furnizori, noi companii de transport. Se vor crea noi locuri de muncă, unde vor fi angajaţi copiii tăi, prietenii tăi, cunoscuţii tăi.”

In cadrul acestei campanii invitam toti cititorii nostri sa ne sprijine cu propuneri si de ce nu chiar si cu istoria  acestor produse.

Urmariti si sprijiniti campania “Produsul romanesc al saptamanii”, si sprijiniti producatorii locali cumparand produse fabricate in Romania.

Asteptam mesajele voastre aici:  contact- JURNALULUI DE MAINE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *