SCANDAL în Alianţa dreptei. Neamţu vrea să-l dea afară pe Ungureanu: “MRU devine din ce în ce mai mult o dezamăgire pentru electoratul de dreapta”

Nici n-au bătut bine palma pentru constituirea Alianţei România Dreaptă, că a şi început scandalul. Noua Republică(NR) a lui Mihail Neamţu îl atacă dur pe Mihai Răzvan Ungureanu, susţinând că Forţa Civică, formaţiunea pe care acesta a preluat-o oficial vineri, este una de “traseişti”, averizând că rolul său de partener în noua construcţie de dreapta va fi pus la îndoială.

“MRU devine din ce în ce mai mult o dezamăgire pentru electoratul de dreapta, care aşteaptă cu adevărat o schimbare din temelii. Ezitările lui MRU din ultima vreme mă fac să cred că nu are capacitatea de a găsi totdeauna poziţia corectă pentru a ajuta la îndeplinirea acestui deziderat major al anului 2012 (…) Încropirea în grabă a unei echipe, culeasă fără discriminare din tot spectrul politic (y compris UNPR), precede momentul în care propriul rol de partener al reconstrucţiei dreptei va fi pus la îndoială”, se arată într-un articol postat pe site-ul Noua Republică.

Neînţelegerile dintre Neamţu şi Ungureanu nu au rămas fără replică din partea PDL. Prim-vicepreşedintele Cristian Preda le-a transmis “amicilor” Mihai Răzvan Ungureanu şi Mihail Neamţu rugămintea de a fi “reţinuţi în declaraţii şi moderaţi în decizii” câtă vreme au loc negocierile pentru realizarea Alianţei România Dreaptă.

Cum a pornit scandalul?

Citeste mai departe: Gândul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *