Blackout, noua provocare a doritorilor de senzaţii tari. Atenţie, drogul are efecte foarte periculoase!

Un nou drog periculos începe să facă victime şi în România. Printre consecinţe se numără „resetarea” memoriei şi pierderea cunoştinţei, titrează Adevărul

Noul drog, Blackout, se găseşte deja în magazine. Acesta se fumează, la fel ca multe alteleUn nou drog sintetic şi-a croit drum pe piaţa din România şi reuşeşte deja să facă victime.

Cei mai expuşi sunt cei care consumă deja etnobotanice. Drogul, care se fumează se vinde în sălile de jocuri mecanice sau în magazinele cu jucării erotice.

Specialiştii ţin să precizeze că printre cele mai periculoase efecte ale drogului Blackout sunt pierderea cunoştinţei şi a memoriei, confuzie şi tulburări de vedere.

„Ţigara” este cu atât mai periculoasă cu cât este fabricată dintr-un derivat de salvie, substanţă despre care se ştie că este psihoactivă.

În acest moment drogul intră în categoria „substanţelor legale”, însă, din cauza efectelor reprezentanţii ONG-urilor  antidrog intenţionează să solicite  introducerea acestuia  în categoria celor „interzise”. De aceea, producătorii se gândesc să-i schimbe denumirea.

Articol: Adevărul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *