CTP: acţiunile USL sunt sfidătoare şi pot fi catalogate ca totalitare.

Cristian Tudor Popescu a comentat la Realitatea TV scandalul din jurul plagiatului lui Ponta. Jurnalistul a spus că acţiunile USL sunt sfidătoare şi pot fi catalogate ca totalitare.

“Lucurile încep să arate în acest moment, şi am proprietatea termenilor, ştiu ce spun, ca în Germania după victoria naziştilor, după alegerea lui Hitler cancelar al Germaniei, în 1933. Este aceeaşi sfidare monstruoasă din partea noii puteri pe a îşi impune cu orice preţ voinţa, călcând în picioare orice regulă, desfiinţând o comisie atunci când există vreun pericol ca ea să dea vreun verdict neplăcut pentru domnul Ponta. Aud nişte prostii în faţă practicate de susţinătorii acestei puteri care mă scot din minţi. Nu este posibil să o auzi pe doamna Andronescu şi nu ştiu câţi am mai auzit că trebuie un verdict de specialitate, trebuie o comisie juridică care să analizeze. Ce să analizeze? Este suficient un grup de oameni, o gospodină, un elev, un ţăran, un grup de oameni care ştiu să scrie şi să citească pentru a proba această hoţie a domnului Ponta. Nici măcar nu e vorba de un plagiat. Oricine poate să ia şi să compare, dacă ştie să scrie şi să citească. Nu trebuie studii juridice. Plagiat înseamnă ceva mai fin”, a mai spus Cristian Tudor Popescu.

Jurnalistul a spus că acţiunile USL sunt sfidătoare şi pot fi catalogate ca totalitare.

“Ceea ce face acum puterea actuală, ceea ce face guvernul USL, este vizibil şi nu mai poate fi tratat nici măcar de simplul cetăţean ca ştiinţă înaltă, juridică, nu ne pricepem. Orice om de bună-credinţă din ţara asta vede acum ce se întâmplă. Este vorba de manevre totalitare în momentul de faţă, este vorba de acţiuni sfidătoare de ditrugere a oricăror reguli democratice, e vorba de încălcarea legilor, a dispreţuirii lor”, a mai spus jurnalistul.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *