Mihai Răzvan Ungureanu: Arma noastră pe 29 iulie este boicotul!

Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu îndeamnă, pe Facebook, la neparticipare la referendum, arătând că mesajul este acela că nu se poate legitima „un mod de a face politică fără scrupule, demnitate şi în dispreţul întregii societăţi”, potrivit Adevărul

„Pe 29 iulie vă îndemn pe toţi să nu cădem în capcana pe care cei de la USL ne-au întins-o, pentru că, pentru prima dată în istoria recentă a României, democraţia ar putea fi învinsă cu propriile arme. Arma noastră pe 29 iulie este boicotul”, scrie Mihai Răzvan Ungureanu, preşedintele Iniţiativei Civice de Centru-Dreapta.

„Doar prin nesupunere şi neparticipare le putem spune lui Victor Ponta, Crin Antonescu şi acoliţilor lor că România nu mai are nevoie de politicieni în ADN-ul cărora nu s-a fixat încă instinctul democratic. Mesajul nostru este următorul: NU putem legitima prin participarea noastră un mod de a face politică fără scrupule, demnitate şi în dispreţul întregii societăţi”, continuă el.

Colegiul Director al PDL a decis, marţi, să îndemne alegătorii să nu participe la vot la referendumul din 29 iulie pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu.

Articol Adevărul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *