M.R.Ungureanu: Dreapta va fi unificată rapid, va merge la parlamentare cu nume şi siglă proprie

Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu a declarat, vineri seară, la Iaşi, că dreapta va fi unificată rapid, imediat după referendumul din 29 iulie, el precizând că alianţa nou formată se va prezenta în alegerile parlamentare cu un nume şi cu o siglă proprie, potrivit Mediafax.

Mihai Răzvan Ungureanu a declarat că dreapta trebuie unificată rapid, iar acest lucru se va întâmpla imediat după referendumul din 29 iulie.

“Vrem să unificăm dreapta, partide şi asociaţii, iar acest lucru se va petrece rapid, imediat după referendum. Va fi o alianţă electorală, care va cuprinde partide mari, precum PDL, partide mici, adică PNŢCD şi Noua Republică, dar şi asociaţii civice, precum Iniţiativa Civică de Centru-Dreapta sau Societatea Timişoara”, a afirmat Mihai Răzvan Ungureanu.

El a spus că noua alianţă electorală se va prezenta în alegerile parlamentare din toamnă cu un nume şi o siglă proprie. Ungureanu a precizat că la alegerile generale va candida în municipiul Iaşi, pentru un mandat de senator.

“Voi candida, ca independent, sub sigla acestei alianţe, ca senator. S-a cam săturat Iaşiul de golani şi de hoţi, care ajunşi la Bucureşti uită de unde au venit. Nu voi fi membru al nici unui partid”, a spus Mihai Răzvan Ungureanu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *