“Semnele nu sunt favorabile” pentru pensionarii din Ploiesti

O mie de pensionari din Ploieşti au cerut pensia municipală promisă în campanie.

RĂSPUNSUL primit de la noul edil Iulian Bădescu : “…semnele nu sunt favorabile”

Aproximativ o mie de pensionari din Ploieşti au solicitat, în prima lună de la alegerile locale, pensia municipală promisă în campania electorală de noul primar Iulian Bădescu, edilul afirmând că nu se ştie câţi oameni vor beneficia de acest ajutor în condiţiile în care “semnele nu sunt favorabile”.

Aproximativ o mie de pensionari din municipiul Ploieşti au solicitat, în prima lună de la alegerile locale din 10 iunie, “pensia municipală” promisă de candidatul USL Iulian Bădescu, ales primar în urma scrutinului de luna trecută.

Iulian Bădescu a declarat, sâmbătă, că cele aproximativ o mie de cereri pentru acordarea “pensiei municipale” au fost primite la sediul Primăriei Ploieşti, la sediul PSD sau la cel al Poliţiei Locale Ploieşti.

Bădescu a precizat că nu ştie câţi dintre solicitanţi vor beneficia de acest ajutor social promis în campania electorală.

“Sunt încă în stadiul de evaluare a bugetului local, primele semne nu sunt tocmai favorabile oricărei investiţii la nivelul municipiului Ploieşti”, a spus primarul Iulian Bădescu în acest context.

În campania electorală pentru alegerile locale, candidatul USL la Primăria Ploieşti, Iulian Bădescu, ales primar al municipiului, a trimis pensionarilor din Ploieşti, prin Poşta Română, “taloane de pensie municipală”, prin care promitea vârstnicilor acordarea, sub forma unei plăţi lunare, a unui venit suplimentar în cuantum de aproximativ 200 de lei.

“Ştim că există resurse pentru ca viaţa dumneavoastră să fie decentă şi onorantă. În mandatul 2012 – 2016, Primăria Ploieşti trebuie să vă acorde, sub forma unei plăţi lunare, o sumă de aproximativ 200 de lei. Reprezentăm garanţia unei conduceri competente şi corecte a Ploieştiului şi a judeţului Prahova. Vă rugăm să păstraţi talonul de mai jos pentru a vă înscrie în iunie 2012, pe listele Primăriei pentru acordarea Pensiei Municipale”, scria pe talonul trimis tuturor pensionarilor ploieşteni.

Pe hârtiile trimise ca “talon de pensie municipală” se specifica faptul că aceste taloane sunt tipărite pentru USL Ploieşti într-un tiraj de 70.000 de exemplare……………

sursa: gandul.info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *