Ambasadorul Frantei: Incertitudinea este dusmanul investitorilor francezi din Romania!

Ambasadorul Frantei la Bucuresti, Philippe Gustin, a declarat, sambata 14 iulie, ca societatile franceze care vizeaza dezvoltarea investitiilor lor in Romania au nevoie de siguranta in ceea ce priveste viitorul, deoarece incertitudinea este dusmanul investitorilor.

“Societatile franceze vizeaza in general dezvoltarea investitiilor lor in Romania. Pentru acest lucru, ele au nevoie de siguranta in ceea ce priveste viitorul, caci asa cum bine stiti, incertitudinea este dusmanul investitorilor”, a afirmat ambasadorul Gustin in discursul sustinut la receptia cu ocazia Zilei Nationale a Frantei, la care participa premierul Victor Ponta si presedintele interimar Crin Antonescu, informeaza Mediafax.

Ambasadorul francez a aratat ca investitorii din tara sa au nevoie si de mana de lucru calificata si “in acest sens regreta neconcordanta care exista intre formarile pe care le ofera sistemul educativ si necesitatile reale ale pietei de munca”.

De asemenea, Gustin a aratat ca in cele patru luni de cand a preluat mandatul sau la Bucuresti a avut ocazia sa constate “realitatea cuplului franco-roman”, iar “ceea ce face sarmul unui cuplu sunt diferentele”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *