TVR se vospseste in culorile USL!

Conducerea TVR a interzis transmiterea replicii presedintelui Basescu  la acuzatiile presedintelui interimar Antonescu.

Incep astfel sa fie vizibile rezultatele noilor numiri in conducerea TVR  si in fruntea departamentelor de stiri ale televiziunii publice in mod special, unde prin numirea lui Claudiu Lucaci in functia de director si a Monicai Ghiuco ca si coordonator al departamentului influentele USL sunt deja un fapt dovedit.

Nu intamplator Claudiu Lucaci a fost purtator de cuvant  in perioada 2001-2003 al premierului din  vremea aceea, Adrian Nastase, iar din 2004 consul in SUA  recumpesat cu acest postul de catre aceasi aparat politic. Monica Ghiurco  sau “fata Ghiurco”  cum apare in stenogramele PSD  publicate in 2004  in Evenimentul zilei, a fost si ea o aparatoare a imaginii PSD-ului si a fostului premier Nastase.

Romania Libera dezvaluie:  o serie de jurnalisti  din TVR au anuntat revoltati ca sefii Televiziunii publice au interzis transmiterea replicii lui Traian Basescu la acuzatiile presedintelui interimar Crin Antonescu.

Nici unul din canalele  TVR nu a transmis replica lui Basescu, desi mesajul lui Crin Antonescu a fost transmis integral, circa 25 de minute, simultan atat pe TVR 1, cat  si la TVR Info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *