Alianta intre PSD si UNPR : o alta carte?

PSD si UNPR vor forma o alianta politica de centru-stanga.

O replica la Initiativa Civica de Centru Dreapta??

In urma cu putin timp, la suspendarea presedintelui Traian Basescu au aparut informatii neconfirmate oficial potrivit carora ca UNPR a conditionat votul de obtinerea a circa 20 de mandate de parlamentari la urmatoarele alegeri legislative.UNPR a conditionat votul de obtinerea a circa 20 de mandate de parlamentari la urmatoarele alegeri legislative. UNPR joaca cartea din nou, facand inca un pas alaturi de PSD.

Potrivit declaratiei vicepresedintelui UNPR Eugen Nicolicea, vineri PSD si UNPR au depus actele la tribunal pentru formarea unei aliante politice de centru-stanga.Alianta reprezinta o coagulare a fortelor de centru stanga si are la baza protocolul semnat cu PSD care prevede colaborare parlamentara. In acte a fost denumita ACS (Alianta de Centru Stanga). Este o alianta politica, diferita de cea electorala dar dincolo de colaborarea in Parlament presupune si o sustinere reciproca in teritoriu pentru scrutinul din toamna”, a declarat Eugen Nicolicea.

Potrivit jurnaliştilor de la national.ro, noua construcţie politică PSD-UNPR, Alianţa de Centru-Stânga, s-ar fi făcut fără ştiinţa liberalilor. Mai mult, pasul a fost semnalat printr-un anunţ la “Mica Publicitate”, într-un cotidian central, la rubrica “anunţuri speciale”.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *