Forumul România Jună – idei pentru viitor

Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS), alaturi de partenerii sai, a organizat la Bucuresti Forumul Romania Juna – eveniment in cadrul caruia peste 200 de experti au discutat posibile directii pentru dezvoltarea Romaniei, asumandu-si constructia viitorului pe care si-l doresc.

In deschiderea Forumului a vorbit domnul Academician prof. univ. drMugur Constantin ISARESCU, Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei (BNR), caruia LSRS i-a oferit o medalie pentru implinirea a 40 de ani de activitate in domeniul financiar-bancar.

La finalul celor trei zile ale Forumului, grupurile de expertiza s-au reunit in Aula Institutului Bancar Român (IBR), pentru prezentarea concluziilor pe baza carora va fi formulată o posibilă viziune pentru dezvoltarea Romaniei in urmatorii 30 de ani.

Ca raspuns la numeroasele discutii referitoare la continuarea Forumului, in ultima zi a evenimentului a fost prezentat CAESAR – Centrul pentru Acces la Expertiza Studentilor si Absolventilor Romani.

Luni, 15 august, LSRS, alaturi de organizaţiile de tineret partenere, a plecat in pelerinaj la Manastirea Putna, comemorand astfel implinirea a 140 de ani de la Primul Congres al Studentilor Romani de Pretutindeni.

citeste comunicat de presa : click link…

Comunicat presa : Forumul Romania Juna – idei pentru viitor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *