20 de tineri din Republica Moldova pregatiti in cadrul unei Scoli de Vara internationale

Academia de Jurnalism Online şi Etica Presei, cu sprijinul Consiliului Europei şi Uniunii Europene, in cadrul Programului “Susţinerea Democraţiei în Moldova”, organizeaza în parteneriat cu Consiliul de Presă din Republica Moldova şi IPNA Compania „Teleradio-Moldova”, Scoala de Vara de la Vadul-lui-Voda in perioada 14-28 august.

Instructorii vor fi jurnalişti şi traineri cu experienţă din Marea Britanie, SUA, România şi Republica Moldova. Dintre traineri spicuim nume cu rezonanta in web 2.0 – Alexandru Bradut Ulmanu, George Hari Popescu, Adam Westbrook sau Mike Schimdt

Organizatorii Academiei de Jurnalism Online și Etica Presei au selectat 20 de tineri, jurnaliști sau studenți la jurnalism, care vor participa în perioada 14-28 august la un program intensiv de jurnalism online și etica presei.

Mulți dintre participanți colaborează sau lucrează în presă, inclusiv la publicații online.

În cele două săptămâni ale școlii de vară de la Vadul-lui-Vodă, ei vor lucra alături de un grup multinațional de specialiști în documentare online, scriitură pentru web, producție multimedia, etica presei etc. Cei 20 de participanți vor realiza materiale jurnalistice complexe, în care vor îmbina textul cu fotografia, clipurile audio și video.

sursa: businesslive.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *