Evenimentul cultural Romania Mon Amour, la ediţia a doua

Cagliari va găzdui în perioada 6-10 iulie 2011, a II-a ediţie a evenimentului „Romania Mon Amour”, eveniment de promovare a României în Italia, susţinut de către IRCCU Veneţia.

Tycoon Communication Italia organizează în perioada 6-10 iulie 2011, a II-a ediţie a evenimentului  „Romania Mon Amour”, eveniment de promovare culturală a României în Italia, susţinut de cître Institutul Roman de Cultură şi Cercetare Umanistă (IRCCU) din Veneţia, informează un comunicat al organizatorului.

„Succesul cultural şi de public al ediţiei precedente, precum şi convingerea că o asemenea iniţiativă este necesară şi binevenită pentru orasul Cagliari  şi pentru Regiunea Sardinia,  ne fac să credem că «Romania Mon Amour»  a devenit deja o tradiţie şi un important eveniment cultural al Insulelor Sardiniei”, se mai arată in notă.

România, în cinci zile

Pe parcursul celor cinci zile vor fi expuse costume populare originale, ceramică de Horezu, icoane, ouă încondeiate, ceramică de Cucuteni, fotografii, troiţe din Maramureş şi podoabe din Negreşti-Oaş. Evenimentul va fi completat cu muzică românească şi workshop-uri pentru „a satisface exigenţele diferitelor straturi culturale ale insulei”.

Evenimentul va avea loc în Sala Polivalenta (parcul Monteclaro) din orasul Cagliari (Sardinia) şi este organizat sub patronajul Ambasadei Române din Roma şi al Provinciei Cagliari.

Vizitează site-ul manifestării: romaniamonamour.com

Afişul evenimentului “Romania Mon Amour”

sursa www.adevarul.it

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *