Comunicat COPAC

Comunicat 06-06-2011

Coalitia Organizatiilor Pacientilor cu Afectiuni Cronice din Romania (COPAC-RO), in numele celor peste 3 milioane de pacienti din randul organizatiilor membre, atentioneaza MS si CNAS, medicii de familie si de ambulator, sa grabeasca rezolvarea conflictului care ii desparte si care pare sa se permanentizeze.

Continuarea divergentelor intre institutiile statului si medicii mai sus mentionati, nu fac decat sa nesocoteasca dreptul pacientilor la tratament si sa le pericliteze viata.

Toate problemele privind COCA 2011, trebuiau rezolvate pana la expirarea COCA 2010, de catre cei implicati, in asa fel incat pacientii sa nu fie afectati.

Atragem atentia factorilor responsabili, MS si CNAS, medicilor de familie si de ambulator, ca tergiversarea rezolvarii  acestor probleme, nu va duce dacat la tensiuni si la miscari sociale in randul pacientilor.

Asteptam urgent o pozitie publica din partea celor responsabili pentru sanatatea noastra, la aceasta sesizarea a Coalitiei Organizatiilor Pacientilor cu Afectiuni Cronice din Romania, dovedind in felul acesta ca le pasa de noi, cei care platim ca ei sa gestioneze, corect si responsabil, sistemul de sanatate public din Romania.

Biroul de presa COPAC-RO

http://copac.ro/comunicate/comunicat-06-06-2011

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *